ATİKER GOLD LPG AYARI OBD DEĞERLERİ OKUMA YOL AYARI ATİKER SAFEFAST

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve ebubekirceran tarafından 26 Ocak 2017 başlatılmıştır.

1. x-calibur

x-calibur Super Moderator

Beğenilen Mesajları:
    3.067
    Gold kitte ekranda göründüğü için ltft stft değerleri ayarlaması kolay oluyor hocam. Sizin kit hangisi?

2. ebubekirceran

ebubekirceran LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    2
    Fazla bilgim yok. Buradan ve baska forumlardan okuduklarimi yapmaya calistim. Tabi haritada topu sabit tutmak zor oluyor. Sehir icinde yapmak guc. Cevre yola çıktık her viteste degisik vites ve devirlerde yaklasik 10saniye ltft ve stft yi gozlemledim. Topun olduğu veya iki satiri seçip o oranda artirdim veya azalttim. Bende ne derece dogru yaptim bilmiyorum ama genelde ltft sifirda.

Daha once yolda kayit alip yapmaya calistim ama olmadi. Bugun arkadas sürdü bende yanda ayarlari yaptim.

Tabi ustalar detayli yazacaktir sanırım

3. ebubekirceran

ebubekirceran LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    2

Gaz kesme ltft yi mi gosteriyor?

4. x-calibur

Beğenilen Mesajları:
    3.067
    Hayır lpg ecusunun kendi yaptığı ayarı gösteriyor. Tabi bunu o anki ltft stft ye bakarak yapıyor.

5. karaefe

karaefe LPG-C04a Pro Brc Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    47
    memleketteki baba yadigar hyundai accentte atiker safefast obd kit var.onun için ilgi alanımda şimdi buradan ögrendiklerimi yaz tatilinde ona uygulayacağım.bakalım takipteyim ;)

görev yaptıgım vanda ise malesef brc sistemli opel var onunla da ugrasmaktayım..:(:mad: elm cihaz ile hassas ayarı deneyecegim..

6. zcustun

zcustun LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    38
    Bu obd desteği 2001-2005 arası üretilen civclerde var mı peki? Bağlantı yapılsa sağlıklı çalışmaz dediler de bi kaç kişi prins için bana. 2008 sonrasından bahsetti bi mühendis. Bilen? Civic kullanan?

7. x-calibur

Beğenilen Mesajları:
    3.067
    2000 den sonra zorunlu oldu diye biliyorum

8. zcustun

zcustun LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    38
    Ben de öyle biliyorum elm327 ile bağlanıyorum benzin ecusuna ama kitin obd bağlantısı yapılmamıştı.Ben de sorunca 2008 sonrası destekliyo cevabını aldım.Hollandadan. Acaba atikerde de durum böyle mi

Sayfayı Paylaş