ATİKER MUlTİFAST AYAR

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve MURON70 tarafından 11 Ekim 2011 başlatılmıştır.

1. MURON70

MURON70 Guest

iyi akşamlar kalibrasyondan sonra arabamda bi sıkıntı başladı lpg bitince gaza geçmiyor yığılıp kalıyor stop ediyor gaz aldım düzeldi neden benzine geçmiyor acaba ??

2. MURON70

MURON70 Guest

bu konuda bana yardım edecek kimse yokmu acaba lpg de min çalışma basıncına bütün değerleri girdim ama olmuyor yardım lütfen.

3. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103

İşaretli bölgede geçiş zamanını saniye cinsinden yükselterek geçişi sağlayabilirsiniz.
    Ne kadar yüksek olursa o kadar hassas geçiş olur.

4. MURON70

MURON70 Guest

peki tamam bunuda denicem kaç saniye yapmamı önerirsiniz birde lpg de min. çalışma basıncı zamanı ibaresi neyi ayarlıyor kaç ms olmalı.

5. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Geçiş işlemi sizin kit elemanlarına bağlı olarak değişeceğinden ideal ayarı deneme yanılma yoluyla yapabilirsiniz.

programda gösterilen "max. basınç" sistemin çalışma basınç limitidir. Regülatör sonrası basınç 1 bar'ın üzerine çıkınca sistem otomatik olarak benzine geçecektir. Bu haneyi 1.1 yada 1.15 yapabilirsiniz. Aksi taktirde araç benzinde çalışır. Minimum basınç hanesinide 0.7 bar olarak tanımlayabilirsiniz.

6. MURON70

MURON70 Guest

ama benim proğramda max çalışma basıncı diye bir seçenek yok sadece lpgde min çalışma basıncı bar olarak ve lpg de min çalışma basıncı zamanı var ms olarak.

7. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Max basınc bilgisi extra bir bilgidir.
    Minimum basınç değeri ise lpg azaldığında gazda çalışma sınırını belirlemektedir.
    Bu oranı düşük tutarsanız 0.4 gibi lpg azaldığı zaman benzine geçme zamanı geriye alınır ve aracınız gitmez. 0.6-0.7 bar ideal ayardır.

Sayfayı Paylaş