CLIO SYMBOL LPG AYARI ATİKER FAST SERVİS UYARISI VE AYARLARI

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve Cliosymbol tarafından 22 Ocak 2017 başlatılmıştır.

1. elkmuh

elkmuh Well-Known Member

Beğenilen Mesajları:
    858
    Yarın komşu CLİO lara saldırı düzenleyeceğim bakalım ; üzerinde bütün obd protokollerini destekler diyor ; ayrıntısında 4 tane gözüküyor desteklediği protokol ; clio nun ki de yok nasıl işse ; neyse ak koyun kara koyun yarın belli olur.

2. elkmuh

elkmuh Well-Known Member

Beğenilen Mesajları:
    858
    Musluk dediği T rakor olmasın su almak için kalorifer hattından. Bunlar yüzünden conta yaktım ; sonra pirinçten yaptım bunları.

3. elkmuh

elkmuh Well-Known Member

Beğenilen Mesajları:
    858
    Regülatör içinde çok dar kanallar var ; arabanın bütün su döngüsünün bunun üzerinden dönmesi bence çok zor ; hatta fren etkisi yapar diye düşünüyorum ; biryerlerinde patlama ihtimali var olabilir ; sonrası conta ile kurtarırsan öper başına korsun ; dokunma bence.

4. elkmuh

elkmuh Well-Known Member

Beğenilen Mesajları:
    858
    @Cliosymbol üstad senin kullandığın obd2 yi marka yada foto olarak bir atsana merak ettim.

5. Cliosymbol

Cliosymbol LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    1.131
    Aliexpresten aldim hocam 3 haftada geldi bir sıkıntısını görmedim tıkır tıkır çalışıyor.

Ekli Dosyalar:

elkmuh bunu beğendi.
  6. elkmuh

elkmuh Well-Known Member

Beğenilen Mesajları:
    858
    2001 de başlamış obd2 uygulaması clio da . Sen yırtmışsın biz direkten döndük, bağlantı aynı ama sonuç nanay.

7. burhan59

burhan59 LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    51
    megane 1 1999 model bu elm cihazının 2.1 sürümünü almıştım baglanamadım birde 1.5 sürümü var acaba 1.5 sürümü baglanırmı bilginiz varmı

8. elkmuh

elkmuh Well-Known Member

Beğenilen Mesajları:
    858
    Bendeki de 2.1 . Gitti gidiyor sağolsun , alıyorum çalışmayanı geri gönderiyorum. Hırs yaptım :)

9. Cliosymbol

Beğenilen Mesajları:
    1.131
    Evet arkadaslar dün öglen işe gelince aracin akü kutup başlarini söktüm. Bir kaç defa fren pompaladim kontagi cevirip kapattim . Aksam mesai bitimi baglantilari yapip kontagi actim lpgyi kapattim elm327 ile baglanip bakinca ecu ayni oldugu gibi duruyor. Ltf ayni +37.5 sifirlama olmamis . Renaultlarda olmadigini test etmis oldum. Benzinde bir 40 km yol yaptim aksam tekrar baglanip ltftnin eksiye dogru gidip gitmedigini kontrol edicem. Stft benzinde sürekli eksilerde ltftyi eksiye cekmesi lazim normalde. 100 km benzinde binmeyi dusunuyorum. Ondan sonra saglam bir lpg ayarina girisicem.

10. Cliosymbol

Beğenilen Mesajları:
    1.131
    Arkadaslar obd baglanti proseduru 2001 yilindan itibaren avrupa araclarda mecburi yapilmistir diye birsey okumustum sizin araclarda bu modelin alti maalesef baglanti kuramayacaksiniz galiba. Aklima bir sey geldi renault un orjinal ariza tespit cihazi CLİP te acaba bu ltft degerlerini falan goremezmisiniz.

11. elkmuh

elkmuh Well-Known Member

Beğenilen Mesajları:
    858
    Onların fiyatı biraz tuzlu , bakacağım bakalım.

12. elkmuh

elkmuh Well-Known Member

Beğenilen Mesajları:
    858
    Bugün arkadaşın 2005 dizel cliosunda denedik ; onda da bırakın ltf stf yi sadece yakıt durumunu su sıcaklığını ölçtü , gerisi tırt , hakikaten elm327 2.1 ler tırt herhalde.

13. Cliosymbol

Beğenilen Mesajları:
    1.131
    Hangi pogramla bakiyorsujuz ustad torque pro olcak deneme sürümü olmuyor siz lite olanla bakiyorsaniz bendede calismamisti

14. elkmuh

elkmuh Well-Known Member

Beğenilen Mesajları:
    858
    Lumia lar için torque programı yok . Obd auto doctor diye bir program var . Mevcut obd yi iade edip kablolu obd ile scan master ile bağlanmayı deneyeceğim bakalım . Oda olmazsa iyice moral sıfırın altına iner herhalde :(

15. Cliosymbol

Beğenilen Mesajları:
    1.131
    Ustadlar 50 km yi gecti benzinle bizim ltft hala ayni yaav. Olmucakmi acaba bu sifirlama işi. Ama benzindede kuduruyor mübarek bee :) hosumada gitmiyor degil :)

16. maycicek

maycicek UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    866
    Benzinde lft ve sft değerlerini paylasabilirmisiniz, ekran görüntülerini paylasirsaniz sevinirim.

17. Cliosymbol

Beğenilen Mesajları:
    1.131
    Motor ilk çalışmada hocam 70 km benzinde kullanildi hala lpgye almadim.

Ekli Dosyalar:

18. Cliosymbol

Beğenilen Mesajları:
    1.131
    Motor ısısı 60 derece devir 2000 3. Vites ilerlerken , Lpgde stft tam tersi degerde oluyor yalniz hocam.

Ekli Dosyalar:

Son düzenleme: 29 Ocak 2017
  19. Cliosymbol

Beğenilen Mesajları:
    1.131
    Motor ısısı 75 derece varıcağım yere geldim araç rolanti halinde hocam. Ltft degeri hala ayni bir degisim yok.

Ekli Dosyalar:

20. elkmuh

elkmuh Well-Known Member

Beğenilen Mesajları:
    858
    Stf biraz düserse buradan öğrendiğim bilgilere göre bir süre sonra ltf de sıfıra düşecek herhalde . Çarpanlarının biraz daha düşmesi mi lazım acaba bu durumda ? Bende bugün oksijen sensörünü söktüm ; balata spreyim yoktu ; bir şişe kolonyayı heder ettim bakalım ne olacak :)

Sayfayı Paylaş