EkOGAZ YARDIM...

Konusu 'DİĞER LPG MARKALARI AYAR VE PROGRAM ANLATIMI' forumundadır ve dreaman26 tarafından 14 Ağustos 2013 başlatılmıştır.

1. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Rakam olarak artırmanzı gerekiyor.
    Grafik araca ve montaj elemanlarına göre değişikklik arzedebilir.
    Problem yoksa grafiğe dokunmak gerekmez.

2. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Enjeksiyon süreleri sorduğunuz grafik sayfasından ayarlanabilir.

3. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Uzaktan yardım programını kurup haber verin program üzerinde gösterelim yoksa anlaşılması zor.

4. dreaman26

dreaman26 New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Tamam usta proramı kurdum.ben size haber vereceğim.

5. dreaman26

dreaman26 New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    destek hocam otomatik kalibrasyon yaptıktan sonra motor haritasındaki değerleri değiştirmek(yükseltmek) kalibrasyonu bozarmı?Yada araca bi zararı olurmu?

6. dreaman26

dreaman26 New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    usta bide kullandımız kablo ve programla sıralı sistem olmayan araçlarada ayar yapılabilirmi?Teşekkürler...

7. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba,
    haritada rastgele oynama yapılmamalı.
    Enjeksiyon sürelerini kontrol ederek gerekli eksiltme veya artırma yapılmalıdır.
    Rastgele yapılacak müdahele hem yakıtı çoğaltır hemde hararete neden olabilir.
    Sadece sıralı sistemlere ayar yapılabilir.

8. dreaman26

dreaman26 New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Merhaba kolay gelsin destek usta.Aracımda oluşan bi arıza üzerine sizden bilgi almak istiyorum.Sorun şu Geçen hatfa aracımın üzerindeki karları temizlerken arabanın da motorunun ısınması için aracı çalıştırdım çalıştırdıktan sonra 4-5 dakikalık benzinde calıştıktan sonra otomatik olarak kendisi gaza geçti 2-3 dakika gazda çalıştıktan sonrada araba stop etti.Çlıştırmak için aracın içine girdiğimde içersinde gaz kokusu vardı kontağı çevirdiğimde araç benzinde çalıştıktan sonra hemen gaza geçmeye çalışıyor ve stop ediyordu.Bu şekilde 4-5 defa denedim bu aradada aracı zorladım galiba.Motorun boğulduğunu düşünüp.aracı bıraktım ve ertesi gün tekrar denedim ama bi türlü gaza geçmedi.Normalde gaza geçerken bagajdaki tankdan şık diye bi ses gelirdi ama artık onu yapmıyor.Neyse aracı sanayiye götürdüm 2 farklı yere gösterdim ikiside sorunun beyinde olduğunu söylediler.Ön taraftaki sistemin komple değişmesi gerektiğini 700-900 tl ye mal olacağını söylediler.Birisi kesicilerin çalışmadığını,ne tank üzerindeki,nede regülatör üzerindeki kesici yada valf her neyse onlara ecu dan komut gelmediğini söyledi.Sizden almış olduğum kablo ile ecu ya bağlanabiliorum ama programlada arac gaza geçmiyor.
    Şimdi sadece ecu çalışmıyor diye komple sistemimi değiştirteyim yoksa bu ecuyu tamir yada değiştirme yolunamı gideyim.Komple değişceksede hangi marka sistem taktırayım.Eğer siz yardımcı olabilirseniz ecuyu size gönderebilirim yada elinizde varsa sizdende temin edebilirim.Ecunun markası ultra gaz.Bu konuda değerli fikirlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

9. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Merhaba,
    eğer kesicilerin ikisi birlikte açılmıyorsa ecu arızalı olabilir.
    Sistem olarak sorunlu ve verimsiz bir kit.
    MAsraf etmemenizi öneriyoruz. Çok uygun fiyata sadece ön tarafı değiştirmek mümkün.

10. dreaman26

dreaman26 New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    evet destek hocam kesicilerin ikisi birden calışmıyor.Burda Sadece ön taraf için peşin 700 taksitle 850 dediler ben 130 tl ye ecu buldum şimdilik sadece ecuyu değistirmeyi düşünüyorum.

11. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Fiyat çok fazla.
    Eğer montaj yaptıracak usta bulabilirseniz uygun fiyata ön tarafı gönderebiliriz.
    Mimgas, Atiker, Vikars...

12. dreaman26

dreaman26 New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Tamam destek hocam ben usta arayayım bulursam size ulasırım.Cok teşekkür ederim.

13. dreaman26

dreaman26 New Member

Beğenilen Mesajları:
    0
    Destek hocam ön tarafı değiştirince yeniden proje,sızdırmazlık raporu falan gerekiyomu..

14. Destek

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Muayene zamanı geldiğinde tadilat projesi almanız yeterli .

Sayfayı Paylaş