Hyundai Accent 1.5 Atiker SafeFast DYMCO enjektör değerler

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve karaefe tarafından 29 Haziran 2017 başlatılmıştır.

1. Ozcannyasin

Ozcannyasin Member

Beğenilen Mesajları:
    6
    Merhaba yeni konu açmak yerine sizin konunuza yazıyorum kusura bakmayın konularıma pek sönüş olmadı. Aracım 99 yumurta kasa 1500 cc accent nozulları büyüttüm son bu mapleri aldım yolda falanda denedüm son mapim bu oldu yorum ve öneri yaparmısınız aracımda obd desteği olmadığı için pek anlayamadım daha arttırmalımıyım azaltmalımıyım

Moderatör tarafından son düzenleme: 27 Mayıs 2019
  2. karaefe

karaefe LPG-C04a Pro Brc Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    46
    değerler normal gibi...üstadlar ne der bilemem tabiki.bir problem yoksa bu şekilde kalsın

Ozcannyasin bunu beğendi.
  3. karaefe

Beğenilen Mesajları:
    46
    evet sonunda dymco enjektörlerimi üzülerek çıkarttım çünkü nozulları küçük geliyordu ne kadar ayarla ugrassam da ltft değerini %20 lerden düşüremedim.Elimdeki enjektörleri satıp yine dymco ama bu sefer uygun nozullu olanını alacağım.Elimdeki Siyah renk kodlu dymco enjektörlerimi kütüğü ile birlikte satıyorum ilgilenen olursa mesaj atabilir.Saygılarımla..

4. karaefe

Beğenilen Mesajları:
    46
    uygun nozul çok önemliymiş arkadaslar uygu nozullu atikerle ltft değerim 4,7 ye düştü.ama performans açısındn beni hiç üzmedi dymco sadece ltft değeri yüksekti bu da benzin enjeksiyon sürelerini düzensizleştiriyordu. Şimdilik düzelttim gibi bakalım.Çıkardığım sonuç DYMCO SİYAH enjektör bana göre değilmiş.En az Mavi olmalıymış veya 2.0mm üstü nozul olmalıymış.atiker 2,4mm nozulla daha stabil bir değer yakaladım.Son durum bu şimdilik :)

sararmen ve powerkırk3 bunu beğendi.
  5. sararmen

sararmen LPG-C04a Pro Brc Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    38
    yeni atikerler valtek tipi mi ?

6. husnu

husnu UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    504
    Atikerin de ürünlerine göre enjektörleri farklı valtek olanda var hızlı olanda grand modelinde romanonun tekli enjektörlerini kullanıyor gold kitinde hana enjektöre benzer hızlı enjektör kullanıyor diğer kit/modellerinde ise valtek (kırmızı) Enjektör kullanılıyor

sararmen bunu beğendi.
  7. karaefe

Beğenilen Mesajları:
    46
    evet valtek.

8. karaefe

Beğenilen Mesajları:
    46
    merhaba
    burada kullandığım siyah dymcoları kablo soketleri ile birlikte satıyorum.ilgilenenler özel mesaj ile tarafıma ulaşabilirler.

Sayfayı Paylaş