Lovato LPG ayarı 1.6 BGU motor

Konusu 'LOVATO LPG AYARI VE LOVATO LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve BatuhanK tarafından 19 Aralık 2016 başlatılmıştır.

1. BatuhanK

BatuhanK Lpg-c04L Lovato kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    8

Bu 2.0 mm nozullarla yaptığım kalibrasyon sonrası haritanın durumu, kalibrasyon sonrası büyük nozul uyarısı verdi, rölantide yeşil top yukarı aşağı oynayıp duruyor

2. vedovedo

vedovedo LPG-C04x Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    7
    Basıncı düşürmeyi deneyin eğer ki basınç düşüyorsa 1 bar da kalibrasyon yapmayı deneyin

3. BatuhanK

Beğenilen Mesajları:
    8
    bu kitlerde basınç bu kadar düşüyor daha aşağısı yok, şu an rölanti düzgün dursa da yüksek hızda devirli kullanırken ayağımı gazdan çekip gaza hafif dokunsam motor hopluyor, aynı şekilde gazı bıraktığımda da hopluyor devirliyken, anlaşılan bu enjektörlere öyle 2.0 mm pek uymuyor, dokümanlarda yazdığı ve lpg cilerin dediği gibi bu smart sistemde bu hacimde en uygunu 1.8 mm, 6.75 in altına inmemesi gerek anlaşılan, zaten 1.8 de benzine göre daha bile yumuşak çalışan motor 2.0 nozullarda bir acayip çalışır oldu, şimdi bir de 1.8 nozul bulmak gerekiyor mevcudu deldiğim için, kaç tane lpgci dolaştıysam elinde yoktu

4. nspcn

nspcn Member

Beğenilen Mesajları:
    14
    Konuyu takip etmekteyim benim araç 1.6 bse motor kodlu. Ayni motor sayılır. Atiker microfast obdsiz kit mevcut geçen gun bi bayide sadece pc ye bagla değişiklik yapmadan izleyelim dedim. ekranlara bu forumdan aşinayım biraz. Benim de nozullarim 1.8 programda çok küçük diyor. Valtekle mecvut ayarlari iyi gibi basinc 1 bar lpg de benzine alinca 1.15bar. Ms olayi da benzunde 2.9 3 civarı, lpg de 5 ve 6 arasi 6 kusurleri de buluyor. lft degerimi de elm cihazım var kendim ölçerim +4.7 uzun yolda basarsam +7 ye kadar çıkıyor klima açarsam lft 2 lere düşüyor sft ise her zaman degisken çoğunlukla eksili rakamlarda değişiyor. msc den okudugum kadarı ile yuksek devirlerde yakit yetistirme sorunum var. Çünkü 4300 devirden sonra iyi hizlanmiyor ama benzinde redline a kadar belirgin bi hizlanma farki var. Malum siz nozul büyütünce problem kat be kat artmis gözüküyor. Tecrübeli arkadaşlar beygire göre her konu başlığında nozul büyütün diyorlar fakat vag grup 1.6 mpi lerde rolantide sallanma sorunlari nasil duzelecek ya da bu yakıt yetiştirme sorunu için: basınçla ilgili olarak regülator değişikliği ve lineer hızlanma için dymco enjektör mu takmalıyız. rolantisinde sorun yok aracımın

5. BatuhanK

Beğenilen Mesajları:
    8
    evet burada herşeye nozul büyütün diyorlar ve ben her seferinde büyütüp sonra yana yakıla 1.8 mm nozul aramakla uğraşıyorum sağda solda geri takabilmek için

6. BatuhanK

Beğenilen Mesajları:
    8
    1.8mm nozullarla araç normale döndü sayılır, o hafif sarsma yine derinden hissediliyor ama en normal hali bu, harita da bu şekilde

Sayfayı Paylaş