LPG DE TEKLEME

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve Afyonlu0303 tarafından 19 Haziran 2017 başlatılmıştır.

1. powerkırk3

powerkırk3 UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    2.311
    Afyonlu0303 bunu beğendi.
  2. Afyonlu0303

Afyonlu0303 New Member

Beğenilen Mesajları:
    1
    valla kafam allak bullak oldu ya kaç tane sensör var şimdi satıcıylada görüştüm anlamadım bu ısı sensörünün regülatörle bi alakası varmı regülatöre bağlanması gerekiyormu

3. Afyonlu0303

Afyonlu0303 New Member

Beğenilen Mesajları:
    1
    powerkırk3 bunu beğendi.
  4. powerkırk3

powerkırk3 UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    2.311
    Hocam 2 tane ısı sensörü var
    1. regülatörün üzerindeki. Bu motor suyu sıcaklığını ölçüp lpg geçişini kontrol eden
    2. filtrenin üzerinde lpg ısısını ölçüp gaz yogunluğuna göre sürelerin lpg ecusu tarafından hesaplanmasını sağlayan.(çok eski modellerde regülatörün gaz çıkışı üzerinde idi)
    sizin 2. bozuk ...

5. Afyonlu0303

Afyonlu0303 New Member

Beğenilen Mesajları:
    1
    yani ben doğru kabloyumu sipariş etmişim

6. Afyonlu0303

Afyonlu0303 New Member

Beğenilen Mesajları:
    1
    teşekkürler kardeşim ama ben ısı sensörü aldım değiştirmek için fakat gelenle benim bağlantı tutmuyot foto atabilirmisiniz bu ısı sensörlerinin bağlantı şekli nasıldır

7. powerkırk3

powerkırk3 UZMAN

Beğenilen Mesajları:
    2.311
    Abi ilk önce montaj yerine (bozuk olanın yerine) yenisi takılıyor mu bak takılıyorsa (takılmıyorsa enjektörlerin üzerindeki vida yerlerine uyuyor mu diye bak uyuyorsa oraya tak) eskisinin kablosunu kes fişini yeni olana tak rengi rengine kabloları lehimle güzelce kaliteli bantla bantla şimdi fişler uyar .Eski yerinden başka bir yere takacak isen eskisini sökme ki yerine kör tapa olsun. ben böyle yaptım 43 senedir kullanıyorum.
    kalibrasyondan önce motor soğukken çevre ısısına en yakını gösteren sensör tipinide seçersen işlem tamamdır.

x-calibur bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş