LPG'Lİ ARAÇTA Tekleme ve Gaza Yüklenince Patırdama

Konusu 'SIRALI SİSTEM LPG AYARI GENEL BİLGİLER' forumundadır ve Cliosymbol tarafından 4 Mayıs 2017 başlatılmıştır.

1. elkmuh

elkmuh Well-Known Member

Beğenilen Mesajları:
    858
    Sen mangal yapıyorsun bizde subap ayarı malzemeler senden :)

2. ersahca

ersahca LPG-C02b-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    761
    :D iyi isinlaniriz artik...

3. Cliosymbol

Cliosymbol LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    1.131
    25 -35 mi diyor o ya kaşık havası oynarlar artık araba çalışırken yanında şıkşıkışıkşıkı :D:D:D

elkmuh bunu beğendi.
  4. Cliosymbol

Cliosymbol LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    1.131
    Ya ben 9-8 likmi mezdekemi bilmem akideş bu işin raconu Emme 10 egzos 25 yaptin mi döndere döndere bitti gitti ohh miss .:D

elkmuh ve ersahca bunu beğendi.
  5. elkmuh

elkmuh Well-Known Member

Beğenilen Mesajları:
    858
    Bu mevzu ile ilgili bir sıkıntı var . Mesela bizim arabalarda emme subapı arka tarafta , egzoz subapları ön tarafta . Tofaşlarda falan adam alayını bir sıraya dizmiş herhalde , başka arabalarda nasıldır bilmem . Bugün dizel meganın içine baktım biraz . Adam egzoz subaplarını arkaya , emme subaplarını öne almış . Oh dedim be lpg li olsa ne güzel olur . Hİç filtre kutususu sökmeden enjektörler kabak gibi karşında :)

Cliosymbol bunu beğendi.
  6. ersahca

Beğenilen Mesajları:
    761
    o da degil de, benim kulbutoru acinca subaplar acikta degil.

biraz alegirli. :D

7. elkmuh

elkmuh Well-Known Member

Beğenilen Mesajları:
    858
    Benimde imanım gevredi genleşme kavanozunu temizliyeceğim diye hala temizlenmedi . Sen doğru söylemişsin , herkes yenisini al diyor :)

8. elkmuh

elkmuh Well-Known Member

Beğenilen Mesajları:
    858
    O zaman bir kere 50 yi 60 ı bayılıp usta nasıl yapıyor bakacaksın devamında ustacık bay bay diyeceksin :)

9. ersahca

Beğenilen Mesajları:
    761
    yav 50, 60 degil ben 100'ü gozden cikardim; paracinin tillahidir. :cool: ustunu istemesinler de... :);) bir gun 10 liralik rulmana, bildigin bilyeye 25 lira istedi de beni cinnet gecirtecekti. neyse. bakalim artik.
    bu uzun yolda bozuk regulatore bagladigim fazla harareti de bu subaplara bagliyorum artik. subaplar isiyi atamiyor slklLlktan muhtemelen. rampalarda yigilmayi falan. bir ara goturup birakirim aksamdan. ne edelim cikacak para olunca cepte durmazmis. :)

bu is boyledir. tam duzgun bir sey istiyorsan degiseceksin onu. hatta ust modelde farkli-duzgun kap varsa onu takacaksin. benimki 8 valf, ustunde 16 valf kabi var; 2 litre falan fazla sivi tutuyor sistem. harcadigin su-temizlik malzemesi-zaman onu karsilar. eskiye de cicek falan ekersin. :)

Cliosymbol bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş