LÜTFEN YARDIM- Hyundai sonata 2.0. 131 bg Atikter fast sistem

Discussion in 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' started by Hakan mikyas, Sep 27, 2016.

1. Hakan mikyas

Hakan mikyas LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Turuncu çizgiyi mi çekeyim

2. Hakan mikyas

Yani benzin ile örtüşmesi için 9 ms ye kadar olan topları 1.7 lere çıkarmalıyım DEĞİL mi
    Yani lft değerim %13 lerde olduğundan çarpandan o oranda yükseltmem gerek

3. Hakan mikyas

Yoksa turuncu çizgiyi topları ellemeden çizginin tamamını mı 1.7 ye çıkarayım

4. x-calibur

x-calibur Super Moderator

Hocam bu yazılımı bilmiyorum, ltft değeri hee devir ve yük için farklıdır. Ben sizin paylaştığınız ekran görüntüsüne göre %13 dedim diğer devirlerde yüklerde durum nedir bilmiyorum ve ayarı nasıl yapılır bilmiyorum. Forumda konuları vardır yada kılavuzda yazar nasıl ne şekilde ayar yapılacağı

5. Hakan mikyas

Teşekkür ederim ben birazdaha araştırma yaparak denemeler yapmaya devam edeyim Emin'im sonunda doğruyu buluruz inşallah

6. x-calibur

x-calibur Super Moderator

İnşallah hocam, en güzel öğrenme yöntemi kaynak yoksa eğer kendi kendinize deneme yanılma ile olanıdır. Nasıl olsa stft ltft görebiliyorsunuz. Dediğim mantıkla yaparsanız ltft oranında arttırıp azaltırsanız değişimi görürsünüz. Komple sarı çizgiyi kaldırdınız mı yukarıya hemen bakın aracın ltft stft sine ve bekleyin durum ne olacak. Yukarıda işin mantığını anlatmaya çalıştım, inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz

7. Hakan mikyas

Size çok teşekkür ederim evet mantığı az çok anladım
    İnan'ın ilk programı açtığımda bin boş bakıyordum ama bu forum sayesinde bir çok şey ve detay öğrendim piyasada usta diye geçinenler inançlı bizi bu zamana kadar hep kekleyim paramızı almışlar o yüzden diyorum ki
    MSCSİ ELEKTRONİK ALLAH SENDEN RAZI OLSUN bizi bilinçlendirip bilinçli bir kullanıcı yapıyor

powerkırk3 and x-calibur like this.
  8. Hakan mikyas

Bir ATİKER SERVİSİNE STFT LTFT değerlerinden bahsediyoyum adam mal mal yüzüme bakıyor artık gerisini düşünün

Share This Page