OBD li sistemlerde Gaz ayarı yapılması

Konusu 'LOVATO LPG AYARI VE LOVATO LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve x-calibur tarafından 11 Haziran 2015 başlatılmıştır.

1. x-calibur

x-calibur Super Moderator

Beğenilen Mesajları:
    3.067
    Yok hocam, anlık olarak lpg miktarını ayarlayabiliyor belli sınırlar içerisinde ve belli bir gecikme ile

2. fatihurhan

fatihurhan Member

Beğenilen Mesajları:
    15
    x-calibur Hocam merhaba sizden bi ricam olacakti focus3 aracim var x2 avansli sekilde kullaniyorum sanirim sizin aracta ayni sekilde degisken zamanli valf deniyordu.
    Eger hali hazirda aracinizin ayarlari varsa harita sayfasini gonderebilirmisiniz sakın yanlış anlamayın sizin harita değerlerini aracıma aynen uygulamak için istemiyorum bunu sadece yol ayarı yapıldığında oluşan harita mantığını anlayabilmek için değerler yukardan aşağıya nasıl değişiyor en azından bir fikir edinebilmek için.
    İyi bayramlar dilerim..

x-calibur bunu beğendi.
  3. x-calibur

Beğenilen Mesajları:
    3.067
    İyi bayramlar hocam,
    X2 avanslı değil şimdi x1 avanslı, bu avans olayı da LPG sisteminin arabanın ateşleme sırasına lpg nin önden gönderilmesi hocam. Sonradan öğrendim bende bu kısmı. Aracın ateşleme sırası silindir olarak 1 2 3 4 ise normalde avanssız kullanımda A B C D LPG enjektörleri sırayla çalışıyor x1 de bir sıra önden çalışıyor B C D A gibi x2 de 2 sıra önden C D B A gibi. Bunu LPG enjektörü sonrası hortum uzunsa ve sıkıntı varsa aktif edin diyor kılavuzlar ama ben bu şekilde olmasından memnunum. 1 sıra önden gidiyor bende x1 seçili. Son harita fotosu yok hocam ama lovato da harita olayı mutlak basınç kompanzasyon olayına göre değişiyor.sizin sistem Lovato mu?

4. fatihurhan

fatihurhan Member

Beğenilen Mesajları:
    15
    evet benim sistemde lovato obd2 ben şuan x2 şeklinde kullanıyorum forumdonanımda lovato distrübütörü focus3 araçlarda bu şekilde kullanılmasını öneriyor.
    Mutlak basınç kompanzasyonu kapalı kullanıyorum,açık olunca nasıl bir değişiklik olduğunu anlayamadım bende kapalı şekilde kullanıyorum şuanda

5. x-calibur

Beğenilen Mesajları:
    3.067
    Onu bende anlamadım :) Ama harita değişiyor o açık yada kapalı olunca. Mevcut verileri kayıt edip öyle basın orada ki tick kısmına.sonra harita gidiyor çünkü

Sayfayı Paylaş