Son durum ve sorunlarim

Konusu 'LOVATO LPG AYARI VE LOVATO LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve cafer tarafından 27 Haziran 2018 başlatılmıştır.

1. cafer

cafer LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    168
    Teşekkür yarın hem onu deneyip hemde öpen lopp olayına el aticam.open lopp satırı hakkında ne düşünüyorsunuz.9.3 MS sonrası öpen lopp oluyor 4.500 üstü enjeksyon maç.13.8 oluyir.9.3 ve 13.8 öpen lopp çarpanları nasıl haritada.

Son düzenleme: 30 Haziran 2018
    x-calibur bunu beğendi.
  2. x-calibur

x-calibur Super Moderator

Beğenilen Mesajları:
    3.067
    Çok bildiğim birşey değil :) o devirleri pek görmüyorum

cafer bunu beğendi.
  3. cafer

cafer LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    168
    Bu gün yeni haritayı yükledim.takip ettim değişen bir şey olmadı işin tuhaf yönü mesela vitesi boşa attım devir düştü 2.8 MS civarına yeşil top oralarda sft -10 Lara düşüyor sonra 2.8 MS de aynı kalıyor sft kendini topluyor 0 a yaklaşıyor.yani yeşil top ayni çarpanin üstünde iken ilk düşüşte -10 olan sft yine aynı çarpanin üstünde 5 sn sonra 0 oluyir.bir seçenek var extra enjeksiyon kapama diye acaba oradan mi bir ayar yaoilacak.benzindede sft ye bir zamanlar bakmistim benzinde de aynı idi çok oynak ve o daha çok fakirde çalışıyordu mesela benim LPG'de rölanti sft 0 iken benzinde 5 lerde benzinde sft artı ya daha çok kayıyor.benzinde sft daha çok oynuyor.demekki artık bu saatten sonra ayar yapmaya gerek yok heralde sft yi sabitlemek imkansız gibi

Son düzenleme: 1 Temmuz 2018
    powerkırk3 ve x-calibur bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş