STOP ETME SORUNU

Konusu 'ATİKER LPG AYARI VE ATİKER LPG PROGRAM ANLATIMLARI' forumundadır ve Sagtek03 tarafından 20 Haziran 2017 başlatılmıştır.

1. Sagtek03

Sagtek03 LPG-C01a-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    2
    Güncel

2. ersahca

ersahca LPG-C02b-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    761
    merhaba, atikerci degilim, atikerciler daha iyi yorumlar, lakin gazda anormal bir sey gorunmuyor. gaz ms birazcik fazla ama bu stop etmeyle alakasi olmaz. bu sicakta ugrasirim diyorsaniz varsa 0.1-0.2 mm buyutursunuz. :) ama bu sorununuzu cozmez. haa bu atikerde map zamazingosu var, atikerciler bir ara yorumlayabilir. belki oradan bir duzeltme yaparsiniz.

buji kablolariniz ne durumda? baktim, daha once de yazmisim; buji kablonuzu degistirmekle baslayin. basima geldi, tecrubeliyim, isiklarda fan acar tak stop ederdik, yeni kablo takinca kestirdim. derdiniz yuksek ihtimal lpgden degil, ateslemeyle ilgili. malumunuz lpg fazla ceker. diger yuklerle birlikte stop kacinilmaz olabilir. bakin kablonuza, muhtemelen fabrikadan cikan orijinalidir, yipraniktir, zaten degismesi gerekiyordur, degisin. test edin. kolay gelsin.

3. Sagtek03

Beğenilen Mesajları:
    2
    eyvallah kardeş.. buji kablosundan başlayayım bende...bir de enduksiyon bobini çatlak geçen söktüm sun-fix diye bir yapıştırıcı var oyun hamuru gibi iki renk karıştırp çatlağa dolduruyorsun 3 saat sonra beton gibi sertleşiyor...yaptım dediğim gibi... çatlak bobinin zararı olurmu bilmiyorum..gece karanlıkta atlama falan görmüyorum

4. ersahca

ersahca LPG-C02b-pro Kullanıcısı

Beğenilen Mesajları:
    761
    onemli degil. bobin saglamsa muhtemelen zarari yoktur. imkan varsa ustanda kablo falan varsa almadan, bul bi kablo test et. anlat durumu ustana. ha boyle bir sey yoksa al degis kendin test et, kafam rahat etti dersin. kolay gelsin.

5. Sagtek03

Beğenilen Mesajları:
    2
    tesekkürler

6. Sagtek03

Beğenilen Mesajları:
    2
    Slm.buji kablosunu degistirdim.. rölanti motorunuda değiştirdim..maalesef sonuç aynı halen ışıklarda stop ediyor durmaya yakın..sanki frene basmasam stop etmeyen..yani 4. Viteste giderken nisan arıyorum stop etmiyor...dururken firene basınca stop. Ediyor..cozemedim

7. Destek

Destek Administrator Staff Member

Beğenilen Mesajları:
    1.103
    Lpg elemanlarından regülatör ve enjektör kontrol edilmeli.
    (ayarları duzgun yaptıgınızı varsayarak)

8. Sagtek03

Beğenilen Mesajları:
    2
    Ayarlarım yukarıda resimleri var..peki bütün elemanların arızalı olup olmadığını nasıl anlarım..lpg yazılımında herhangi bir hata gözükmüyor

Sayfayı Paylaş